Inge T. Knudsen

Tel: (+47) 452 80 254
Epost: inge(ætt)rett.no
Sosialt: mojosome@facebook,

Hva er nå dette?

På midten av nittatallet bestemte jeg meg for å lage min egen hjemmeside, men tiden strakk dessverre aldri helt til. Dette er derfor bare et lite utdrag av det jeg har gjort de siste årene...

Ambjørnsen per faks. Produsert: 95.
Kalte meg selv: Kulturjournalist. Beskrivelse: Ingvar Ambjørnsen intervjuet via en sliten telefaks. Beste minne: Forsøket på å skanne inn tekst fra telefakspapir. Desksjefen snakket ikke til meg på to uker.

Miljøstaus Norge 95. Produsert: 95/96.
Kalte meg selv: Internet Specialist. Beskrivelse: Mitt aller, aller første prosjekt på webben. Farvel Gopher og BBS! Beste minne: Flyturen fra Bangkok med Otto (hey boy, have a cigar), pluss maurene i New York.

Konkurranse. Produsert: 97.
Kalte meg selv: Redaktør. Beskrivelse: En kort leder om ting jeg lurte på, og som jeg vel egentlig fortsatt lurer på. Beste minne: Da en professor på UiO skrev til meg at det var det beste han hadde lest på lenge.

SoE CD-ROM and Cookbook. Produsert: 97/98
Kalte meg selv: Producer (Editor-n-chef). Beskrivelse: En cd-rom med flotte kart og animasjoner. Beste minne: Båtturen til Århus, eskimoene på Roskilde og at vi vant Prinsenes Pris.

EyeName.com. Produsert: 03 --->
Kaller meg selv: Domenehai. Beskrivelse: Dette er min side for salg av internasjonale domenenavn. Selger mest til meg selv, men har også noen hundre andre faste kunder. Trygt, billig og enkelt. Beste minne: MultiReg.com og ReReg.com.

Startsiden Blink.no -> ara.no. Produsert: 03 --->
Kaller meg selv: Superleder, Elektronenes Frigjøringsbevegelse. Beskrivelse: En dag ble jeg lei blandingen av redaksjonelt innhold og reklame, innpåslitne pop-up vinduer, samt det faktum at de beste webstedene ikke peker til hverandre. Derfor satte jeg raskt opp blink.no som min egen startside på nettet, hvor jeg tester ut søkemotorer, nyhetsagenter og personalisering. Beste minne: Da Dagbladet kjøpte rettighetene til Blink-navnet. Blink.no ble ara.no.

Friherre.no. Produsert: 07 --->
Kalte meg selv: Friherre. Beskrivelse: Før jeg dro til Kina for å studere hvordan pressesensuren fungerer, fikk jeg en idé om å lage noen selvportretter. Beste minne: Pandaene i Chengdu, Gong i Beijing og Targi i Tibet.